De laatste dagen
27 mei 2024 - Cairns, Australië
Zaterdag zijn we door de stad gegaan, er was nog een groot overdekt winkelcentrum. We hebben die dag vanalles gedaan, geluncht, gewinkeld, lekker uit gaan eten, over een leuk avond marktje gelopen, spelletjes gedaan dus al met al een heerlijke dag. We zijn tot 12 uur opgebleven omdat ik dan jarig was. Frans,Anja en Eric hadden alles versierd voor mij, super lieffff. Gisteren werd ik verwent door mijn reisgenoten😁. Smorgens uitgebreid ontbijt zoals croissants uit de oven mmmm. Daarna zijn we naar het Aquarium geweest, was best mooi om te zien. Daarna koffie met gebak. Smiddags zijn Anja en ik de koffers een beetje gaan fatsoeneren en de heren zijn gaan poolen en eentje gaan drinken in het centrum. Om half 7 hadden ze als verrassing,op kosten van Rick(voor mijn verjaardag)gereserveerd bij een restaurant. We gingen naar een.....Griek. heerlijkkkk dat was lekker zeg, en ook even weer wat anders. Het was een geweldige afsluiter. Nog 1 spelletje gedaan en daarna waren we toch toetie kapoetie. Vandaag op tijd opgestaan, we moesten om 10.00 uur uit het appartement. Nou de poetsvrouw stond ook om 10.00 uur voor de deur. Wij hadden gehoopt omdat er beneden iemand de hele dag zit ( er was geen receptie) dat we de koffers bij haar mochten laten staan, dan konden we nog even het centrum in. Ben je gek, dat deed ze niet. Dat was wel even balen want om 18.15 uur vertrekt ons vliegtuig pas. Dus over 8 uur. Toch maar besloten om met de taxi naar het vliegveld te gaan, ik had geen zin om met al die zware koffers door de stad te gaan. Dit word het mega lange dag🫣, maar ja het was allemaal de moeite waard, ook het lange vliegen.
Groetjes
Miranda:27 mei 2024Veilig thuis en welkom thuis grtj
Maria en albert:27 mei 2024Dan is, er nu toch een einde aan gekomen, jammer hé. Een hele fijne reis terug en de groetjes aan iedereen. Tot gauw. Xxx
Antal en Sylvia:27 mei 2024Alsnog gefeliciteerd met jou verjaardag en een fijne vlucht terug. Tot gauw.
Andre Boekel:27 mei 2024Goede terug reis en alsnog gefeliciteerd met je verjaardag
Marita:27 mei 2024Goede en veilige terug reis na deze geweldige vakantie weken
Gerrie:27 mei 2024Wat een prachtige reis om nooit te vergeten. Een goede terugvlucht gewenst .
Natalie en Joey:27 mei 2024Alsnog een Hiep Hiep Hoeraaaaaaa 🥳 en van harte gefeliciteerd 😘 Wat is die tijd omgevlogen. Het was super leuk om jullie hier te kunnen volgen. Een veilige vlucht gewenst en alvast welkom thuis in de leukste straat van de heeeeele wereld ❤️
Roger caelen:27 mei 2024Fijne verjaardag en gezond terug,we hebben genoten van jullie reis
Jose:27 mei 2024Een veilige reis terug en bedankt dat we met jullie geweldige reisavontuur mochten meegenieten🥰
Wichard en Annemiek:27 mei 2024Een fijne terugreis! Dikke knuffel van jullie buurtjes😘
Marijke Widdershoven:28 mei 2024Welkom thuis zeker is het een heel mooie reis geweest .ikheb genoten tot gauw.ook dikke knuffel.