Lemone

23 juni 2025 - Malcesine, Italië

Gisteren laatste dag in Italië. We zijn met de boot overgegaan naar Lemone. Heerlijk is dat op zo'n boot, dat windje🛥. Het was een druk plaatsje met je raad het al..... allemaal citroenen🍋. Druk en warm, dus tijd voor een koel drankje🍹. Na een paar uurtjes zijn we weer met de boot terug gegaan. Weer een drankje doen hihihi en daarna zijn Frans en eric de monte Baldo op gegaan. Ik was al een keer geweest en Anja paste😉. Wij hadden een middagje ieder voor onszelf. Ik heb een siësta gehouden en gekraamd zodat ik alles in de koffer kreeg🤭, dat was nog een uitdaging😂.maarrrrr gelukt. Ik ben nog even een  Italiaanse ijsje gaan halen voor de laatste keer, nog even wat dingetjes gehaald. Savonds zijn we gaan uit eten tegenover ons hotel. Helaas was dat het minste wat ik gegeten had. Ik had rundvlees in reepjes en ik had gevraagd well done omdat anja laatst medium rare had gevraagd en toen kreeg ze rauw vlees, en dat is minder😒. Nou well done we get pffff heel hard gebakken, geen saus en 5 frietjes erbij. Anja had hetzelfde als mij besteld. Nou ja de huisgemaakte tiramisu maakte het wel goed. Buiten gekomen speelde er straatmuzikanten, hele leuke sfeer, mensen dansten echt leuk. We zijn nog wat gaan drinken en een spelletje gaan doen op het terras als afsluiter van Italië.

1. Sophie:
    23 juni 2025
    Alvast een goede en voorspoedige reis terug
  2. Miranda:
    Save trip home
  3. Pierre & Henny:
    23 juni 2025
    Dankjewel dat we weer hebben mogen mee genieten . Goede reis terug en tot in het zonnige zuiden. ( is geen Italië hier maar koele drankjes en ijs hebben we nog wel )
    Nu nog even dansen op straat en ja hoor ook hier is het dan feest.
  4. Marita:
    23 juni 2025
    Leuke, gezellige en warme vakantie geweest, wat ik gelezen heb.
    En straks resten de herinneringen☺️
    Bedankt dat ik op papier mocht meereizen👍
    Een goede en veilige terug reis wens ik jullie allemaal
    Groetjes
    Marita