Townsville

17 mei 2024 - Townsville, Australië

We zijn voor 1 nacht in Townsville. Ik had een taxi gebeld om ons naar het centrum te brengen. In het centrum aangekomen leek het wel ghostville ipv Townsville. Veel leegstand, winkels gesloten, je ziet bijna geen mensen lopen, dus niet echt een gezellig plaatsje. Maar we zijn er toch doorheen gelopen. We vonden wel een gezellig restaurant aan het water, waar we lekker gegeten hebben. Naar de taxi standplaats gelopen, maar geen taxi te vinden. (Ghost town👻) toch maar weer gebeld. Heey Angel, the taxi is coming soon. Hier heet ik Angel🤣🤣, ook makkelijker te spellen. We gingen op de camping nog een spelletje doen, het was de avond voor de vrouwen😋.Maarrrrr er was een punt dat ik gillend naar huis wilde😱. Ik zie Anja met grote ogen naast mij kijken, nou dan weet ik genoeg. Marijke je moet nu even dit stukje overslaan met lezen. Ik zal ook geen foto plaatsen. Maar er zat een gigantische sp..... naast mij op de camper. En ik overdrijf niet als ik zeg dit was de grootste je kon zijn haren bijna tellen. Echt ik zat meteen niet meer rustig. We vonden hem alle 4 echt gigantisch. Anja en Frans hebben hem met de bezem weg geveegd pffff. Waar we nu zitten is een tropisch klimaat. Altijd warm 28 tot 30 graden ongeacht de zon schijnt of dat het regent. Dus het is wel zweten hier hihihi. Maar we klagen niet. Vandaag een lange rit van 5,5 uur naar Port Douglas. Daar blijven we 2 nachten. Hopelijk geen engen beesten 😜

Groetjes

1. Pascal en Michelle:
    17 mei 2024
    De huntsmanspin?? Haha dat zijn joekels ja 😂die kunnen ook ver springen.. YouTube staat er vol mee.
    Maar mooi om te lezen hoe jullie genieten en hele mooie plekjes bezoeken! Ben jaloers!! 😉 geniet er nog heel veel van! 😊👍🏻
  2. Sophie:
    17 mei 2024
    Oh dat is jammer, ik had toch graag een foto van de spin gezien.
  3. Pierre & Henny:
    Helemaal eens met Sophie
  4. Antal en Sylvia:
    17 mei 2024
    Leuk hé, "die huisdieren" 🫣.
    Veel plezier met jullie volgende avontuur.
  5. Natalie en Joey:
    19 mei 2024
    IEEEEKKSSS! Heel fijn dat je geen foto hebt geplaatst 🤣 Veel plezier op de volgende plek 😘
  6. Maria en albert:
    19 mei 2024
    Bah spinnen!!!! Angel klinkt wel leuk hè. Veel plezier nog.